donderdag 8 mei 2014

Ge(s)tikte wijven weekend part II + give away !!

Ja er is een part II ........

Volgende foto's wil ik zeker nog met jullie delen.

EN

We hebben nog een goodiebag over!!
Wie kunnen we hiermee blij maken ??

Laat hieronder een berichtje onder de vorm van "ik doe mee..." en graag wil ik dan ook weten wat jullie ideale weekendje is.
Volger worden mag maar is geen must.
Reclame maken is leuk, deel het gerust met je vrienden/FB/blog/........

Op vrijdag 23 mei 2014 maak ik de winnaar bekend !!
En er zal ook nog een troostprijsje worden weggegeven.
(Want met 2 kindjes zullen ze allebei een naampje willen trekken *knipoog*)

Groetjes  Daisy

60 opmerkingen:

 1. Ik heb er al eentje waar ik héél blij mee ben, dus ik laat de kans aan een ander. Ooooh, maar die foto's. Ik zit hier te glimlachen gelijk een idioot ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, super leuke give away, hier doen we graag voor mee :). Mijn favo weekendje: ik droom van een weekendje zoals jullie, gewoon eens weg... Samen met een hoop leuke enthousiaste vrouwen, stofjes en mijn stikmachien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aha! :-) Ik doe mee...en mijn ideale weekendje is er eentje waarin ik een nachtje kan door- én uitslapen tegelijk. Geen te hoge ambities dus, maar o zo welkom ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe ook heel graag mee. Zo'n weekendje zou ik ook wel zien zitten. Mag ik een onbeleefde vraag stellen en vragen wat de prijs was? En moet je een blog hebben om mee te mogen?
  Het zag er in alle geval heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een vraag: natuurlijk is mijn ideale weekend dat ik ook eens met jullie mee zou mogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ik doe graag mee! 't Was precies echt wel de moeite dat weekendje weg...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe heel graag mee. Mijn ideaal weekend is een tripje naar Disneyland Parijs met mijn gezinneke ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe mee. Mijn droomweekend: leuk gezelschap, gezellige locatie, veel mooie stofjes en vooral véél tijd om te naaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik doe mee! Mijn droomweekend is een weekend met tettervriendinnen, ver weg van de realiteit en de dagelijkse sleur en doen wat we graag doen: stikken, haken en/of breien (want ook dat is weer in bij enkele dames)!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik doe mee.... droomweekend is niet veraf meer : in oktober gaan we ook op naaiweekend met ons clubje!!!! en dan zou ik natuurlijk wel graag weten wat er in jullie goodie bag zat, zodat wij er ook eentje kunnen organiseren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik doe heel graag mee. Mijn droomweekend is een weekend weg in een huisje in een bos...lekker eten en fijne verhalen bij een kampvuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik doe graag mee...
  Mijn ideale weekend? Ontspannen! Heel het jaar door zit ik als brave uniefstudent regelmatig achter de boeken. Eens een weekendje niet studeren zou zo welkom zijn. Naaien als ik zin heb, sauna met mijn vriend, dagje geocachen, afspreken met vrienden,...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja, een goediebeg, leuk! Ik doe mee! Mijn ideale weekend is: de stapschoenen na 3 drukke jaren nog eens aanbinden en elke dag eerst 20 km stappen om daarna heerlijk te bekomen op een terras met een pintje! (En wete wa? Ik ga da binnenkort realiseren ook nog!)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. oh ik doe ook mee :-)

  Het ideale weekend: eentje van 72 of meer uren, zodat je EN je werk EN fun kan combineren ;-)
  maar zolang dat straffe kost is, een weekendje aan zee of de Ardennen met zon!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fijne foto's!
  Mijn droomweekend, een weekend kunnen kopen wat je maar wil lees vooral stoffen en fournituren enzo (zonder zelf geld te moeten uitgeven) of met enkele geiïnspirerende dames (of toch degene waar ik enorm naar opkijk) workshops doen. Zij zullen mij wel enorm veel leren op een weekend! Al heb ik misschien wel langer nodig dan een weekend... ;)

  Als het niets met creativiteit te maken moet hebben, gewoon een lekker weekendje weg, geen internet, geen gsm, gewoon lekker genieten van de zon, van het landschap, natuur, de mensen om ons heen..

  BeantwoordenVerwijderen
 16. oooooh leuk!! ik doe graag mee! jullie weekend zag er heel erg leuk uit, als ik zelf wat beter kan naaien (want nu zou ik zwaar uit de toon vallen :-)) wil ik ook wel eens mee, haha :-) maar een relaxweekend of weekendje aan zee of in de ardennen zijn ook toppers :-)
  tot later!
  groetjes van uw ooit-oosterlo-genootje barbara!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik doe mee omdat ik zo stom was om niet mee op weekend te gaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik doe mee omdat ik jaloers ben! Niet speciaal op de goodie bag, maar omdat ik al meerdere foto's heb gezien van het weekend en het lijkt me super zo'n weekend! En mijn top weekend hangt af van de mensen die mee gaan. Soms is dat cultuur, soms is dat rust, soms is dat zot doen; maar een weekend naaien en babbelen en eten lijkt me ook geweldig. Als er maar genoeg afwisseling is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik doe ook graag mee. Mijn ideale weekend zou gewoon een weekendje zijn met de ge(s) tikte wijven... ik zou dit ook heel graag doen!! Samen tijd voor onze hobby en lekker ontspannen en genieten te gelijk!! Daarom zou de goodie bag al een leuke kennismaking zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ik doe ook graag mee. Mijn ideaal weekend. Lekker rustig, als 't moet helemaal alleen en eindelijk eens tijd hebben om al die projecten in mijn hoofd een uit te voeren

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik doe heel graag mee. Ik heb al m'n materiaal al, maar durf niet te beginnen. Met zoveel ervaren ge(s)tikte wijven, kan ik zeker starten en heeeel wat leren denk ik :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ooh, ik wil wel graag winnen! :D
  Mijn ideale weekendje? Samen met mijn lief ergens zitten waar het mooi is om te wandelen of fietsen en samen lekker koken. En waar ik dan achter 't naaimachien kan gaan zitten en hij achter zijn pc ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik doe ook mee, want jullie hadden mij al goed jaloers gemaakt, met eerdere post over de goodiebag. Onlangs een vrij ideaal weekend meegemaakt: vintage shopping in Amsterdam! Vier madammen op één hotelkamer, veeeeeel winkels en marktjes en lekker eten en drinken, hmmm... Om nog even verder te dromen: een écht ideaal weekend zou er één zijn met minstens vier dagen in plaats van twee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Het lijkt me heel erg leuk wat jullie gedaan hebben! Heel leerrijk, en tegelijk enorm plezant en gezellig. Dat is ook mijn ideale weekend. Met enkele vrienden op weekend in een chaletje, een lekkere maaltijd met een glaasje, gezellige babbels (bij een haard- of kampvuur), veel bijpraten en lachen. Lijkt me zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jihaa! Meedoen doe ik niet. Dat zou te gretig zijn... En het ideale weekendje. Dat heb ik net achter de rug!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik waag mijn kans. Een weekendje onbezorgd naaien! daar droom ik van!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. ik waag ook mijn kans! het ideale weekend, een uitstapje in de dag naar een stoffen- of rommelmarktje en 's avonds nog rustig wezen hangen of een zwemmeke doen! Daar kijk ik naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. jajaja! Ik doe ook graag mee! En een weekend zoals dat van jullie zou ik ook wel zien zitten. Je gaat moeten opletten of bij een volgende editie ben je met 100 man (allez, ja, vrouw) :p

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik doe mee!
  EN mijn ideale naaiweekend, dat is het volgende gestikte wijvenweekend! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik doe ook mee! En mijn favoriete weekend is een leuke citytrip naar Londen of Berlijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. wel in plaats van die goodie bag te winnen wil ik anders wel winnen om mee met jullie op weekend te gaan.... hihi
  mijn ideaal weekend, slenteren in pyjama, ontbijten met lekkere broodjes, heerlijk in bad met boek of tijdschrift, gezelschapspelletjes spelen, wandelen gaan en dan ons voor de haard ploffen, .......

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik doe graag mee! Zo'n naaiweekendje zie ik wel zitten! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. ja amai, dat ziet er supertof uit. Denk dat er héél wat stof (in beide betekenissen) verlegd is geweest. Ja, het ideale weekend is normaal met het gezin, maar zo'n weekendje als dat van jullie moet ook wel kunnen natuurlijk. Alleen maar aan je hobby denken zonder de huishoudelijke taken tussenin .... ZALIG !!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. superleuk en vol jaloezie ;-) nee hoor mijn perfect weekendje zou er een beetje hetzelfde uitzien. Ofwel eens helemaal alleen er een weekend op uit trekken, rustige kuieren door de straten van een gezellig stadje zonder gsm of wat dan ook, genieten van het leven rondom je en werkelijk alles van kleuren, geuren... helemaal in je opnemen om je dan even in een stadspark neer te nestelen met een goed boek og gewoon languit op een picknickdeken een dutje doen

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Oh ik had jouw verslagje van dat weekend nog niet gelezen, plezant met al die foto's. :-)
  Een perfect weekend is voor mij een mix tussen thuis zijn en fijne dingen doen. Ik spendeer de zondag graag in mijn naaikamertje!
  Graag waag ik een kansje op de felbegeerde goodie bag!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik bekeek voorheen al jullie foto's en dacht met heimwee aan ons weekend terug,waar we ook in de watten gelegd werden door Karen en Annick. We blij verrast onze zak open deden. Maar een extra zak zou ik ook leuk vinden hoor,ik doe dus graag mee 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Mijn weekend: hét weekend met de tetterende tiretten, met stip op één! Wel eentje zonder goodiebag maar met zoveel leute en plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Komaan, wat een vraag.... Zo'n weekend natuurlijk. Stikken en frietjes ;-) ... Geen kinderen die gaan lopen met stof of schaar of willen helpen ... Gewoon stikken en tetteren ...

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Mijn ideale weekend? Doe maar zo'n naaiweekendje! Even geen verantwoordelijkheden, alleen maar genieten van je hobby, 't gezelschap, lekker eten... Zalig! (An)

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Al zoveel gelezen in blogland over jullie weekend, wie wil dat nu niet? Tikkie jaloers hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik doe heel heel heel heel graag mee. Mijn favoriete weekend is een weekend waarop ik eindelijk eens geen lesvoorbereidingen moet maken, veel stofjes en fournituren ter beschikking heb, een peuter die plots heel lang heel braaf alleen speelt, een papa die een oogje in het zeil houdt en een naaimachine die zalig ronkt. Een weekendje gewoon samen zijn met mijn twee schatten mag natuurlijk ook altijd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Leuk, mijn ideale weekend: niet zo origineel meer, maar een naaiweekend, zonder zorgen, lekker eten, meer moet dat niet zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ik doe mee! :-) wat een leuke zak!
  Mijn ideale weekend is wat jullie hebben gedaan! Ooh wat ben ik jaloers! Ziet er ongelofelijk leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ik doe heel graag mee!
  Mijn ideale weekend is eigenlijk een weekend ZONDER plannen...zo een weekendje van: "ik zal eens op het gemak kijken wat ik wil doen: een beetje lezen of een beetje naaien of een beetje pinnen of een beetje van dat alles (uiteraard zonder verplichtingen genre was/plas/strijk hé!)
  Lieve groet,
  Victorine

  BeantwoordenVerwijderen
 46. oh la, hier doe ook graag aan mee. Mijn ideale weekend is een weekendje weg naar de zee, heerlijk uitwaaien, ..
  Ziet er wel een heel gezellige bende uit op die foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik doe heeeel graag mee;) mijn topweekend zou er een met mijn lief zijn, zonder onze jongens....dat hebben we in 6 jaar niet meer gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. ik waag graag mijn kansje... en zo'n weekend, wauw! als de kids wat groter zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. een weekendje Parijs met mijn liefste of een weekendje Center Parcs met de kids, helaas nemen wij nooit geen vakantie owv ons melkveebedrijf waar we 'niet kunnen gemist worden' door de koeien ;)

   Verwijderen
 49. oo ik doe daar heel graag aan mee, de volgende keer zou ik er ook wel bij willen zijn! Zag er zalig uit!
  Je krijgt er nog een volger bij!

  staruur.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ik doe heel graag mee! Mijn favoweekend is een weekendje thuis, zonder verplichtingen, zonder was of strijk, zonder schoolwerk, met een goed boek, uren naaitijd, spelende kindjes en een lang warm bad :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ik doe mee! Mijn favoriete weekend is ieder weekend. Thuis of erop uit trekken met mijn bollekes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Ik doe mee :)

  En mijn favoriete weekend is tiretten-weekend: http://tetterendetiretten.blogspot.be/2014/03/tiretten-op-weekend-2014-de-zondag.html

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Ik doe mee! Nee grapje, ik heb er al 1, maar ik kan wel vertellen dat er heeeel veel leuks in zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. En het is net of ik er niet bij was, ik sta echt op geen enkele foto! Bij niemand. Wat helemaal niet erg is trouwens, want ik sta altijd vreselijk op foto's...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie jou toch op enkele sfeerfoto's
   (en foei, ik heb mijn fototoestel nog niet leeg gemaakt, misschien sta je er wel daarbij op.) we zullen zien op 27 mei bij het bekendmaken van de give away. ;-)

   Verwijderen
 55. Ik waag ook graag een kansje. Ik droom van een weekendje onbezorgd naaien, tetteren en lekker eten. Jullie weekend zag er fantastisch uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Heyhey
  Via via kom ik bij jou terecht... en die goodiebag stak al zo mijn ogen uit!
  Dus ik doe maar al te graag mee!
  En nu ma hopen dat ik "getrokken" word!
  Enne ik kwam hier piepen omwille van je blognaam!
  'k Veronderstel dat jouw schatten van kinderen zo heten? Met 3 kinderen met een friese naam was ik te curieus!
  Super leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te vertellen? Graag! :-) Dat maakt het nog leuker.